Qui som?

En primer lloc trobem a l'Ingrid, de les dues és la que no té "por" a provar qualsevol tècnica per difícil que sigui. Tot i que les dues treballem el mateix, es dedica més a la part tècnica. És més manetes i troba la part fàcil de tot.

En segon lloc trobem a la Rut, de les dues és la que té més delicte. És filla de modista, però mai havia agafat una agulla. Tot i que la seva mare en un principi no volia que agafés cap agulla, ella no va fer cas i  ha posat fil i agulla a la seva vida i ara només pensa en patchwork i manualitats. Ella es dedica més a la part creativa, sobretot a la precisió i als acabats. També busca dissenys, tutorials...

_____________________________________________________________________________________

En primer lugar encontramos a Ingrid, de las dos es la que no tiene "miedo" a probar nuevas técnicas por difícil que sean. Aunque las dos trabajamos los mismo, se dedica más a la parte técnica. Es la más manitas y encuentra la parte fácil de todo.

En segundo lugar encontramos a Rut, de las dos es la que tiene más delito. Hija de modista, pero nunca havia cogido ninguna aguja. Aunque su madre en un principio no quería que cogiera ninguna aguja, ella no le hizo caso y ha puesto hilo y aguja en su vida y ahora solo piensa en costura y manualidades. Ella se dedica más a la parte creativa, sobretodo la precisión y los acabados.


Modo de contacto: filem2012@gmail.com