dimarts, 30 de juliol de 2013

Un guarda Bolquers per l'Uri :)

Bon dia!!

Fa més d'un mes que ha començat l'estiu... i ara ja si que es pot dir que estem a l'estiu... Com apreta en LORENZO... ara si cal prendre moltes mesures de precaució: Hidratar-nos molt, menjar fruites i verdures i sobretot si prenem el sol AMB PROTECCIÓ!! I una cosa molt important GAUDIU DE L'ESTIU!!

Deixant de banda la meva introducció!!

Ja fa temps que no publiquem res... però shhhttt... hem estat uns dies fora... tot i així no em deixat de fer cosetes... però com que no teníem ordinador no les hem pogut penjar... avui intentaré fer tot un sprint i penjar-ho tot :)

Comencem per un nou Guarda Bolquer!! La nostra amiga Maria ha tingut un nen molt i molt maco... i com que no podia ser menys li hem regalat el guarda bolquer que està de moda :) així no podrà dir que no va creant tendència des de petit :p És un solet de nen <3 Un petonàs!!

Desitgem que us agradi :)

Buenos días,
Hace un mes que ha empezado el verano... y ya casi se puede decir que estamos en verano!! Como aprieta el Lorenzo!! Ahora si que debemos tomar medidas de precación: Hidratarnos mucho, comer frutas y verdures y sobretodo si tomamos el sol con PROTECCIÓN!! Y una cosa muy importante: DISFRUTAR DEL VERANO!!

Dejando a un lado mi introducción!!
Ya hace tiempo que no publicamos nada... però shtt... hemos estado unos días fuera... aún así no hemos dejado de hacer coses... pero al no tenir ordenador no las hemos podido colgar... hoy intentaré hacer un sprint y colgarlo todo :)

Empezamos con un Guarda Pañales!! Nuestra amiga Maria ha tenido un niño muy muy bonito... y como que no podia ser menos le hemos regalado el guarda pañales que està de moda!! Así no podrà decir que no va creando tendència desde pequeño!1 Es un sol de niño!! Un besoo!

Deseamos que os guste! :)