divendres, 3 de gener del 2014

Guarda Bolquers Álex :) - Guarda Pañales Álex :)

Bon dia a tothom!!

Avui pengem el nostre primer post de l'any!! I com no podia ser un altre... UN GUARDA BOLQUER :)
Aquest cop va per un nen que acaba de néixer i ens fa molta il·lusió que el tinguin. Ja que la seva cosineta també en té un... L'Elsa en el seu dia va tenir un guarda bolquer i la seva mama li va agradar tant que ens va encarregar un pel seu nebot.
Vam començar a buscar i buscar teles.... i al final ens vam quedar amb la TELA DE CONTES (en una entrada anterior vaig posar un paquet dient... què serà???) de la botiga Ilovekutchi.

Ara l'Álex podrà llegir i llegir contes... i mirant la tela del seu guarda bolquers imaginar-se els seus propis contes!! Desitgem que els hi agradi :)

Què us sembla?

¡¡¡Buenos días a todos!!!

¡Hoy colgamos nuestro primera entrada del año! Y como no podia ser otra... un Guarda Pañales :)
Esta vez va para un niño que acaba de nacer y nos hace mucha ilusión que lo tanga. Ya que su primita también tiene uno... La Elsa, en su día también le hicimos un guarda pañales y a su mamá le gustó tanto que nos encargó uno para su sobrinito.
Començamos a buscar y buscar teles... y al final nos gusto esta tela de cuentos (en una entrada anterior puse un paquete diciendo... ¿qué serà? ) de la tienda Ilovekutchi.
Ahora Álex podrà leer y leer cuentos... y mirando la tela de su guarda pañales podrà imaginarse sus propios cuentos! Deseamos que os guste :)

¿Qué os parece?





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada