dijous, 4 d’abril de 2013

FilanTeles

Necessites fer un regal?? Contacta amb nosaltres i mirarem d'ajudar-te a escollir un bon regal per aquella persona...

Intentem no repetir amb els nostres projectes... A menys que ens demaneu un mateix dibuix o projecte. Tot i així... intentem que sempre hi hagi alguna cosa diferent. Creiem que cada persona és un món, no tothom és igual. Així que els nostres projectes intenten ser diferents i únics per tothom.

Quant ens demaneu algun projecte us preguntem què és el que li agrada, si té aficions, colors preferits... per tal d'intentar ajustar-nos als gustos de tothom.

Pensem que tothom és únic i especial... així que els nostres treballs també intenten seguir aquesta línia :)

Per qualsevol cosa... filem2012@gmail.com o https://www.facebook.com/filanteles.girona

Necessitais hacer un regalo?? Contacta con nosotras y mirarmos de ayudarte a escoger un buen regalo para aquella persona...
Intentamos no repetir nuestros proyectos... A menos que nos pidais un mismo dibujo o proyecto... Aún así ... intentamos no sea igual. Creemos que cada pesona es un mundo, no todo el mundo es igual. Así que nuestros proyectos intentan ser diferentes y únicos para todos.
Cuando nos pedís un proyecto os preguntamos que es lo que os gusta, si tiene aficiones, colores preferides... para intentar ajustarnos al máximo a vuestros gustos.
Pensamos que todo el mundo es único y especial... así que nuestros Trabajos intentan seguir esta línia.

Para cualquier cosa filem2012@gmail.com o https://www.facebook.com/filanteles.girona

Un petonet enorme... muaaaa