dijous, 4 d’abril de 2013

L'Álex vol anar guapo :) El Álex quiere ir guapo :)

Molt bon dia a tothom :)
Ja han passat les festes de setmana santa... i FilanTeles... s'ha posat a fer feina :p Tot i que el nostre cap no para de barrinar mai... tenim moltes més idees que mica en mica anirem fent i penjant.

Aquest cop li dediquem l'espai a l'Álex!! De moment és un dels petitons de la casa... i li hem fet una samarreta d'allò més maca... Encara és molt petitó per poder-la portar... però a l'estiu anirà molt maco :)

Com que farà molta i molta calor... hem pensat amb un animaló ben fresquet com el pingüí :) així potser la calor no serà tant...


Què en penseu de la samarreta? Va comenteu!!

Muy Buenos días !!
Ya han pasado las fiestas de semana santa y FilanTeles se ha puesto hacer faena :p Aunque nuestra cabeza nunca para de pensar... tenemos muchas idees que poco a poco iremos haciendo y colgando.

Esta vez le dedicamos el espacio al pequeño Álex!! Le hemos hecho una camiseta muy bonita... Aún es muy pequeño para poderla llevar... pero este verano irá muy guapo :)

Como que hará mucha calor...hemos pensado en un animalito bien fresquito... el pingüino... así la calor no serà tanto :)

¿ Qué pensais de la camiseta? Va comentar :)